Myślę, że jeśli Gołocie uda się trafić Adamka, to to nie chciałbym być w skórze tego drugiego... Atutem Adamka będzie szybkość... Ale będę jednak za Golotą...
z punktu finansowego (mowie o sponsorach, trenerach, promotorach itd itp) oczywiste jest, ze musi wygrac Adamek.Aczkolwiek do Goloty, jako najlepszego piesciarza w PL(spojrzcie, ze kosteckim, sosnowskim,adamkiem, saleta, michalczewskim nikt nigdy sie tak nie interesowal...dlaczego ? Golota to królewska kategoria), dzieki ktoremu miliony ludzi zasiadalo przed telewizorami i liczylo, ze bedzie mistrzem Świata mam szacunek i wielka nadzieje, ze pokaze na co go stac ( z tej lepszej strony). Przypominam, ze golota na poczatku swojej kariery szedl jak burza majac rekord ponad 20 kilku walk wygranych i 0 porazek. Ostatnio czytalem ze serwis boxrec zrobil symulacje ktora pokazala, ze Golota mial najlepsze predyspozycje do bycia mistrzem w finale wygral z Tysonem (jezeli przetrwalby pierwsze 6 rund) i dodatkowo wszyscy oceniajacy ta symulacje sie z tym zgodzili. Dla mnie zostal 2 razy pozbawiony pasa...za co ? za nic... poczytajcie troche w internecie, mozna znalesc wiele ciekawych informacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum