Wysłany: Sob Mar 13, 2010 19:20 [ R 416 Si 95/96 ] Sprzęgło - szukam najtańszego.
Sprzęgło mi się ślizga, w związku z tym szukam najtańszego zamiennika, bo mój R został roboczo wozem. Z google dowiedziałem się tyle, że National produkuje sprzęgła w miarę przystępnej cenie, teraz pozostaje pytanie, gdzie takie sprzęgło dostanę w Warszawie oprócz TomaTeam. Kiedyś przy okazji innego tematu, luźno związanego ze sprzęgłami widziałem wypowiedź któregoś z Kolegów, że dostał sprzęgło National za jakieś 250 zł, i ja poszukuję właśnie sprzęgła do 300 zł, bo nie przewiduję aby mój R 416 przetrwał dłużej niż najbliższe 3 lata, ale przez ten czas musi mi jeszcze posłużyć do dojazdów do pracy.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 19:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 19:45
Vesper416 napisał/a:
praszam jeśli obraże, ale trudno spojrzeć sobie na allegro??????
to fakt ale po co allegro skoro w każdym sklepie kupi?
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 20:20
Vesper416 napisał/a:
Przepraszam jeśli obraże, ale trudno spojrzeć sobie na allegro??????
Nie obraziłeś, ale wyobraź sobie, że na allegro wcale nie są najniższe ceny.
Poza tym napisałem -
fearless napisał/a:
gdzie takie sprzęgło dostanę w Warszawie
w sensie od ręki a nie z przesyłką itp. itd., chodzi mi o sklep, hurtownie - cokolwiek.
Z resztą, temat można zamknąć, bo raczej nikt nie udzieli mi odpowiedzi, jedynie padną złote myśli typu tych wyżej. Poszukaj na allegro, idź do pierwszego lepszego sklepu.
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 20:20 ]
w pytaniu chodzi o konkretną odpowiedź, a tym czasem jak zwykle padają ogólniki i teksty mało związane z tematem.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 20:21
popytaj w sklepach maja duży wybór i dobre ceny oraz rabaty, myślę że coś wybierzesz ale musisz liczyć się z kosztem do 400zł
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 20:24
Aaaa, Vesper416, patrząc na Twoje ostrzeżenie wagi 1, uważam, że trafiłeś na godnego przeciwnika, jak chcesz, możemy potrollować
Aaaa, Vesper416, patrząc na Twoje ostrzeżenie wagi 1, uważam, że trafiłeś na godnego przeciwnika, jak chcesz, możemy potrollować
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi????
A co do allegro to raczej chodziło mi o to że jest tam tyle filtrów do ustawienia przy wyszukiwaniu że na pewno znalazłbyś coś w warszawie poza TomaTeam.
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 20:36 ]
A co do tego ostrzeżenia co mam to najpierw przeczytaj temat w którym dostałem je
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dla mnie, prowokacją było skierowanie mnie do allegro z taką ilością znaków zapytania, skoro zadałem konkretne pytanie o miejsce, gdzie mogę znaleźć coś takiego w Wawie, jeśli w moich wypowiedziach ujrzałaś prowokację, to proszę - usuń je, ewentualnie daj ostrzeżenie użytkownikowi, w końcu masz prawa moderatora, nie ograniczaj się jedynie do ostrzeżenia pisemnego.
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 20:51 ] kasjopea, proszę o zamknięcie tematu.
Jako moderator mam również prawo zwyczajnie kogoś przywołać do pionu, zamiast rzucać od razu warnami na prawo i lewo. Na szczęście nie Ty o tym decydujesz. Zgodnie z prośbą zamykam temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum