Wysłany: Nie Mar 21, 2010 20:34 [R25 2.0TDI 2000r] Problem z zapalaniem na zimnym silniku!!
Pomocy!!! Na zimnym silniku auto ciężko zapala, długo trzeba kręcić rozrusznikiem. Sprawdzałem świece, przekaźnik, zaworek zwrotny w gruszce, są ok!! wymieniłem filtr paliwa. Jedyne co jeszcze pozostało do sprawdzenie to czujnik temperatury płynu chłodniczego, ale nie wiem gdzie go szukać i jak spr. więc proszę o pomoc!!!!A chciałem dodać że jak przekręcam kluczyk w stacyjce to załącza się wentylator!!!!!!
Pozdrawiam Łukasz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 20:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
On jest wkręcony bezpośrednio do chłodnicy? czy przy silniku na rurze łączącej silnik z chłodnicą on ma taki bolec 3cm, bo go już wykręcałem kable ok tylko nie jestem pewien czy to ten. Ktoś mi mówił że on jest odpowiedzialny tylko za wskaźnik na liczniku. Dziękuje Bardzo za pomoc !!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum