Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 18:56
Jestem w podobnej sytuacji,tzn.na dniach muszę wymienić końcowy.Już się dowiadywałem w zaprzyjaźnionym sklepie i sprowadzą mi Walkera w cenie tych z Allegro,ale bez kosztów przesyłki będzie to 270.-.Zdecydowałem się na Walkera,bo w poprzednim aucie złamałem oryginalny w zaspie na Słowacji i żeby było szybciej kupiłem najtańszy(czyli Walker).Służył mi jeszcze 5 lat i z tego co wiem,to jeszcze jest w porządku,czyli jakieś 7 lat(!).Nie wszystko co"firmowe" jest lepsze od tańszych wersji.Znakomity przykład to łączniki stabilizatora:kupowałem oryginalne za 110.- i starczały na 25 tys.,a na rzemieślniczych za 40.-robiłem 20 tys.
Esteci mogą się ze mną spierać,ale ponad 30toletnie doświadczenie w reanimowaniu aut podpowiada mi oszczędność.Gdyby było warto to kupiłbym oryginalnego Bosala za 800,ale nie warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum