Wysłany: Pią Mar 26, 2010 07:53 [R 214 16V 103KM 95-99r] Jaki silnik i rozrząd?
Czy we wszystkich okrąglakach 214-ach z roczników 95-99 był montowany silnik o oznaczeniu 14K4F i czy do tego silnika montowany był pasek rozrządu z 145 zębami, czy też był to pasek ze 143 zębami? A może były montowane oba, od czego to zależy, rocznik, moc, czy co? Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 07:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jesli masz pasek do wymiany to zdejmij opkrywe nalepiej i spisz numer jesli nie wiesz czy masz automatyczny napinacz albo reczny bo sa dwa rodzaje i jest inna liczba zebow
zetkaii, jesteś wielki, nr. mojego motorka (30) 662951, wiem wszystko nie ruszając ass z fotela, a już myślałem że nikt nie odpowie na temat i będę musiał się pier... ze ściąganiem obudowy z rozrządu, gdybym mógł to bym wystawił podwójne pomógł pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum