Witajcie,
poszukuje tabeli kodów z błędami ABS..może ktoś wrzucić? Wyskoczył mi błąd 34 (tak mi się przynajmniej wydaje - 3 błyski i cztery błyski)
Pozdrawiam
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 14:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 254 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 16:17
Zwarłem odpowiednie piny i wybłyskałem kontrolką od ABS:) Tylko nie wiem co oznacza kod...Gdzieś ktoś wspomniał że w RAVE jest taka tabelka, ale nie bardzo się łapię w tym programie
Ty masz Hondę choć z silnikiem Rovera ale możesz mieć inaczej z tymi wszystkimi diagnostykami
nie widzę takiej tabelki w Rave bo pewnie absu nie diagnozuje się w Roverze w ten sposób
tutaj jest lista kodów ABS...nie wiem tylko czy pasują, ale opis wg którego należy przeprowadzać samo diagnostykę się pokrywa z tym co robiłem. Ilość mrugnięć tez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum