Mam problem z autem gasnącym w trakcie jazdy. Zdarza się też, że czasem nie chce zapalić na postoju - nie zapala się kontrolka od świec żarowych. Silnik wtedy kręci, ale tak jakby nie dostawał paliwa. Wtedy wystarczy postukać w ten duży przekaźnik i kontrolka świec żarowych wraca. Na allegro błędnie opisują tę część jako "przekaźnik świec żarowych". Wedlug rave jest to Engine Management Relay Module. Jest szansa to gdzies kupic nowe? Nie mam ochoty pakowac sie w uzywki w tym temacie.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 20:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 254 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 15:58
xtek, raczej nówkę będzie ciężko kupić..myślę że śmiało możesz iść w używkę bo ten podzespół psuje się bardzo rzadko. Wiem, gdzie możesz kupić taki w Hucie za 100 zł..nie wiem po ile są na allegro. Z drugiej jednak strony jeśli pomaga "puknięcie" to musisz mieć gdzieś zwarcie lub naderwany kabel. W tej puszeczce nie ma nic oprócz 4 zwojów, a one raczej się nagle nie zepsuły
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum