Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 23:55 [R45 2.0TDI]niby takie same
Witam mam takie pytanie, mój tata i moja siostra maja Rovera 45 2.0 TDI wiec powinny podobnie chodzić gdyż jest taki sam silnik , lecz jest tak że ojca rover ze świateł rusza i ciągnie od samego dołu a siostry po wrzuceniu jedynki czuć jak by przez chwile chciało jechać ale po chwili taki muł że masakra nie chce jechać dopiero jak wejdzie jakieś 2,5 -3 tysiące obr. to jedzie a tak zamula co może być przyczyna czy wszystkie 2.0tdi tak zamulają na niższych obrotach czy może być że np. u ojca jest jakiś chip wsadzony że tak ładnie chodzi w sumie to czuć te 101 koni a w tym u siostry to jak by miało z 50 proszę o jakieś wskazówki i porady z góry dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 23:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum