Wysłany: Pon Lut 08, 2010 15:19 Nie zawsze kradna loga Rover...
Witam,
Wczoraj miałem podroż do Lublina i z powrotem i to to co mi z tego zostało.
Niestety nikt mi tego nie ukradł tylko odpadło emblem Jak wracałem to jeszcze było bo na stacji myłem reflektory i dolewałem płynu a rano dziś idę do garażu otwieram i od razu widzę ze coś brakuje. Jak wróciłem to było ciemno a światła nie włączałem w garażu wiec nie zauważyłem.
Niestety kupowanie nowego znaczka się nie odpłaca bo az 60zl kosztuje a mi jeszcze chrom tez odłazi wiec pójdzie na to miejsce siatka i będzie pod kolorem białym lakierowane. Nie podoba mi się to do końca ale najtańsza opcja chce kupić sobie jeszcze emblem z flaga British Racing
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 15:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Remi55,
Mombrey zostawił mi jakieś znaczki, nie wiem tylko czy jest wśród nich do 200-tki. W środę będe w domu to zobaczę. Nie obiecuję. No chyba że nie chcesz
Jak prace dla mnie?
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Remi55, W Roverze mojej żony, także "zniknął" przedni znaczek - myślisz ze one same odpadają ?
Odpływają
Ja miałem roverka z włoch i też nie było znaczka, mało tego, w tych co są na błotnikach nie było elementu środkowego tylko sam chrom wisiał. Myśle że sam odpadł.
zouza, Nie chce takich używanych bo już trzeba to kleić i znów odpadnie. W R200 jest to niestety klejone a nie przykręcane A siatex chce ale nie taki bez loga
Zrobie siatkę bez środkowe punktu mocowana ale dokupić sobie po czasie logo Rovera, i to Britisch Racing i zamocuje je będzie lepiej to wyglądać.
tdw napisał/a:
W Roverze mojej żony, także "zniknął" przedni znaczek - myślisz ze one same odpadają ?
Tak odpadają bo są tylko klejone, pamietam jak bylem na stacji to było logo cale w Lodzie i gdzie musiało po drodze odpaść
[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 17:24 ]
Jescze jak by mi nie odłaził chrom to bym może i kupił znaczek i przykleił ale mój przedni zderzak jest w katastrofalnej formie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
A skąd wiesz, że to nie wydłubany z któregoś z naszych Roverków?
Ale bezpiecznie można kupować z HR Automobil, CZ Rover Parts i innych firm rozbierających "angliki".
Ja kupiłem znaczek na boczny słupek do R600 za 10 zł właśnie w HR AUtomobil.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, jaki ty się czepliwy ostatnio zrobiłeś
Podałam przykładową cenę, pierwszy z brzegu
Ja osobiście kupowałam na angielskim ebayu i za nowy dałam 1,5 funta
Mi zapi.... przód i tył naraz pod jakimś sklepem.... Żeby więcej nie kusiło, kupiłem znaczki/naklejki na Allegro - identyczna budowa jak naklejka klubowa, ale z logo Rovera
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Chyba jednak poczekam i uzbieram kasę na nowa cala atrapę plus logo bo nie podoba mi się tak bez znaczka i bez środkowego słupka w atrapie jakoś to nie ma duszy
Mam po prostu alergię na aukcje "znaczków" na allegro, bo mój Roverek nie ma już trzech i to brutalnie wydłubanych - tylny z kawałkiem lakieru i dwa po bokach.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja mam juz z pol roku atrape bez znaczka i jakos sie przyzwyczailem co prawda nie podoba mi sie za bardzo, wiec dzieki Mombrey'owi mam znaczek tylko czeka az sie cieplej zrobi to pomysle jak go tam przymocowac ladnie zeby na przyszlosc nie odpadl
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum