Odpowiedz jest prosta,sciagaja z zachodu powypadkowe bo tam sie nie oplaca dobrowadzac do porzadku wiec chetnie sie ich pozbywaja za grosze,a nasi magicy kazdy zlom doprowadza do stanu prawie idealnego
No w sumie fakt ale nasi "szpecjaliści" to ciągną głównie szrot grupy vag (nie w sensie że zła marka, bo zaraz będzie kolejna wojna). R to i za naszymi granicami jest przysłowiowym ziarnkiem grochu.
A przeglądam to wszystko, bo po prawie 2 latach z moim bordo R620Si szukam podobnego z większym motorem H23A i lepszym wyposażeniem niż pełna elektryka + klima. Wygraną w totka by było znaleźć niezniszczony T16 (hmmm.... rozmarzyłem się )
Na R75 mnie na razie nie stać a apetyt obcowania z jakże wyjątkową marką rośnie.
-PAPA poczekaj jeszcze troche to i R75 bedziesz mogl dostac za grosze,nie wiem czemu u nas auta 10 -letnie sie tak w cenie trzymaja ale za granica R75 z lat 99-00 i za 2000 euro mozna znalezc zwlaszcza w benzynie,a u nas po 20.000 jeszcze chodza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum