mam w swoim R200 kierownice wielofunkcyjna i moje pytanie brzmi czy da rade zrobić tak żebym mógł regulować głośność radia i przełączać piosenki tymi guzikami w kierownicy ?
Musiałbyś podać jaki model radia masz, wrzuć zdjęcie wtyczki od sterowania(powinna być gdzieś za radiem), może się coś wymyśli .
Słyszałem, że oryginalna wtyczka nie do każdego radia podejdzie
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Według specyfikacji Twojego radia sony , nie masz możliwości podłączenia sterowania na przewodzie.
Jedyną opcją jeśli chodzi o sterowanie, jest pilot na podczerwień o taki.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Heh, musiał byś zbudować coś, co wciskałoby guziki na pilocie na podczerwień, kiedy Ty wciskasz guziki na kierownicy
A więc rzeźba raczej nie opłacalna
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum