wszyscy mamy myśli zajęte ważniejszymi sprawami...
Przepraszam, że się wklejam do tematu związanego z Waszym spotem lokalnym, ale na forum nie pojawił się podobny wątek...
Czy będzie organizowana zbiórka na jakiś wieniec od Klubu na pogrzeb Prezydenta i pozostałych zmarłych w dzisiejszej katastrofie?
Miałem w planach zaliczenie swojego pierwszego spotu...
Niestety na planach się tym razem skończy
Niedzielny poranek przywitał mnie zerwaniem linki gazu w Roverku, więc jestem czasowo uziemiony
my tez bedziemy niewiem dokladnie o ktorej.
informoje ze parking bedzie raczej zamkniety na Cerfurze bo wszystkie markety sa zamkniete wiec pod chbemowo
_________________ Rover 216 coupe 97r 1.6 16v
Peace and Love
Ja bym obstawial, ze da sie wjechac, ale bede tam gdzie beda wszyscy.
[ Dodano: Nie Kwi 11, 2010 12:53 ]
Aha, jezeli ktos ma sprzet do strojenia CB to ja bym prosil, zeby zabral
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
dudekmis, dziekuje za zestrojenie anteny, mysle, ze nie jest taka zla, bo idzie sie dogadac
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum