Witam mam małe pytanko chcialbym wymienic fotele przy 200 bo te co mam sa za wysokie i slabo trzymaja przy zakretach mam skorzane. ale nie wiem czy podejda fotele od mg albo 25?? bez problemu mozna zalorzyc np takie http://moto.allegro.pl/it...skora_wawa.html
bo to co wyczytalem na forum sa nizsze i wygodniejsze??
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 00:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Musisz szukac od mg zr (wszystko pasuje idealnie), te ktore podales sa od mg zs i nie beda pasowaly. No i musza byc od wersji europejskiej, bo jesli od anglika to pasazer bedzie mial regulacje wysokosci, a Ty nie
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
mi chodzi o to by byly bardziej wygodniejsze bo te co mam to sa nie bardzo wygodne jak na dluzsza trase chce sie jechac. a to nie dalo by sie jak bede mial siedzenia z anglika pzelorzyc na druga strone?? sedzenie kerowcy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 21:46
Popatrz na fotele od rovera 200 coupe
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
W 400/45/ZS są inne mocowania - nie podejdą.
Ja w swojej 25-tce wsadziłem siedzenia od ZRa bez regulacji wysokości, a wcześniej miałem. I powiem wam tak: najniższy pułap w siedzeniach regulowanych od R25 był na mniej więcej tym samym pułapie co siedzenia nieregulowane w ZR. Ogólnie fotele od ZRa wymiatają, myślałem, że są podobnie wyprofilowane co w R25, tylko wygląd ładniejszy, kiedy w nich usiadłem bardzo pozytywnie byłem zaskoczony, są idealne dla osoby od normalnej posturze. Bardzo fajnie trzymają w zakrętach, ładnie opasają ciało. Ogólnie bomba, wszystkim polecam. A czy fotele od ZR są niższe niż R200/25 to nie jestem pewien. Jeśli już to minimalnie, bo ja różnicy większej nie odczułem, a jestem wysoki.
fajne fajne:D a z szerokością jest ok? tzn czy drzwi nie przeszkadzają? a i jak z tylnimi fotelami pasują czy nie?
[ Dodano: Wto Kwi 13, 2010 23:43 ]
no wiesz mocowania to tam pikuś :wink:można 2 zrobić bardziej chodzi mi o to czy można by było regulować siedzenie itd. jak by były drzwi zamknięte.. dlatego pytam o wymiar.. no siedzenia od zr są trochę droższe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum