Rozglądam się za nowym autem i w oko wpadł mi właśnie oto ten rover 620 ti
http://www.allegro.pl/ite...ver_620_ti.html
O tym modelu za dużo jeszcze nie wiem, więc prosiłbym żebyście rzucili na niego okiem czy czasem nie ma jakichś niuansów których mogę się nie dopatrzyc z powodu niewiedzy na temat tego roverka. Czytałem o nim trochę ale tematu do końca nie ogarnąłem, wskażcie mi na co zwrócic uwagę, co i jak posprawdzac. Podjadę go obejrzec w najbliższym czasie.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 14:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Obserwuję go już od dłuższego czasu i na Allegro stoi dość długo, mimo (niby) niskiej ceny. W przebieg nie wierzę, a przyspieszenie poniżej 7 sekund, to też bajeczka. Poza tym jak środek w 15-letnim aucie może być jak z salonu? Fakt, że wygląda przyzwoicie. To auto ma ciekawe, rzadko spotykane dodatki; jak podgrzewanie siedzeń, czy tempomat.
Na tych zdjęciach auto wygląda OK - nie ma się do czego przyczepić, ale zdjęcia nie są najwyższej jakości. Jeśli jest hak, to nie wiadomo, co było tym autem ciągane, więc koniecznie trzeba sprawdzić sprzęgło. Obejrzeć bym pojechał, ale najpierw poprosiłbym o dobrej jakości fotki z bliska
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
A ten tempomat w dźwigience mieliście? To jest fabryczny tempomat? Bo ja widziałem tylko taki przy kierownicy, jak na fotce u dołu, ale może to poliftowy jest...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Mayson, prawdopodobnie że po liftowy, bo ten Ti o kotrym teraz mówimy to 95 wiec przed liftem, i jest jeden minus RUDA może go bardzije intensywnie żreć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum