Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 21:30 [R75] Problem z elektroniką.
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i potrzebuje pomocy w rozwiązaniu problemu z elektroniką moim R 75 CDT.Problem dotyczy braku kontrolek kierunkowskazów i świateł awaryjnych na tablicy liczników ( na zewnątrz kierunkowskazy działają) . Centralny zamek nie zamyka drzwi z pilota ani z kluczyka, natomiast otwiera bez problemu. Na panelu klimatyzacji wyskakuje Error. Wiem, że problem był poruszany na forum lecz nie dopatrzyłem się w czym był problem. Z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 00:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 21:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Stosując się do wskazówek przeczytanych na forum wykręciłm dzisiaj moduł komfortu oraz moduł świateł i dokładnie sprawdziłem stan połączeń na kostkach i na płytce.Nie zauważyłem zimnych lutów ani wilgoci.Komputer jest suchy i wnętrze auta również . Czy to możliwe że uszkodzeniu uległy te dwa moduły jednocześnie?
Dzięki za wskazówkę,właśnie wróciłem z samochodu i stwierdzam, ze po odpiciu webasto wszystko DZIAŁA!!!! Bardzo dziękuje za zainteresowanie moim problemem.Super Forum!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum