Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:26 [45 2.0TD 05`] GŁOŚNO PRACUJE SILNIK
Witam. Mam pytanie. Od niedawna jestem właścicielem Roverka 45 2.0 TD 74 KW rok 2005 przejechane 71.000 tyś. I nie wiem czy te silniki tak głośno pracują czy tylko coś z moim jest nie tak? Proszę o opinie na ten temat? Silnik jest podobno roverowski.
Ostatnio zmieniony przez adamo48 Pią Kwi 16, 2010 14:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
adamo48! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
To jest silnik "Perkins" produkowany przez firmę Powertrain dla ROVERA i Hondy. Te silniki są dość głośne, więc nie masz się czym przejmować. Najlepiej porównać na żywo z innym ROVER'kiem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
produkowany był przez firmę powertrain, perkins na prawdę nie miał nic wspólnego z tym silnikiem (może tyle, że swego czasu firmy perkins i MGRover były częścią grupy Leyland BMC... i nic poza tym )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum