Witam. Muszę wyprostować jedną alufelgę. Gdzie można w Kielcach lub okolicy wyprostować i ile to może kosztować?
Potrzebuję także wymienić marżetę i nie wiem gdzie mogę ją kupić. Szukałem po różnych sklepach internetowych i nie mogę znaleźć. Ma to może jakąś inną nazwę?
Znacie może jakiś tani sklep z częściami do roverków w okolicy Kielc?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 12:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Potrzebuję także wymienić marżetę i nie wiem gdzie mogę ją kupić. Szukałem po różnych sklepach internetowych i nie mogę znaleźć. Ma to może jakąś inną nazwę?
Zapewne dlatego, że powinieneś szukać manszety, ewentualnie osłony przegubu, bo zapewne o to Ci chodzi?
Gdzie można w Kielcach lub okolicy wyprostować i ile to może kosztować?
Wydaje mi się, że jak się spytasz w wulkanizacji to Cię pokierują - przynajmniej powinni. Ja nie miałem takiej okazji prostować alufelgi, więc nie wiem gdzie możesz z tym jechać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum