Witam, potrzebuję pomocy. Na forum jestem pierwszy raz, Roverka mam od niedawna, ale niestety mam już z nim kłopot. Mam problem z odpalaniem go rano, zwłaszcza jak noc jest zimna, jak już go zapale to chodzi bez problemu. Byłem u mechanika i na 80% powiedział że to jest wina silniczka krokowego, ale wysłał mnie do innego mechanika gdzie mieliby mi sprawdzić silnik za pomocą komputera, ale nie ma wolnych miejsc jak na razie. Może ktoś z was miał podobny problem z Roverkiem albo wie jaka może być tego przyczyna.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 15:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sprawdź, czy jak delikatnie przyciśniesz gaz to łatwiej odpali. Jeśli tak, to faktycznie może to mieć związek z silniczkiem krokowym, ale to nie on jest uszkodzony, tylko raczej czujnik temperatury
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum