Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 15:23 [R416Si 96r.] zepsuta przekładnia zmiany biegów i
Witam ostatnio sypnęła mi się w R416Si 96r. przekładnia zmiany biegów. Mechanik powiedział mi żebym skombinował drugą coś wspominał że od skrzyni biegów do drążka zmiany biegów ale nigdzie na allegro nie mogę znaleźć ani na szrotach. Jeżeli ktoś ma wiedzę na temat gdzie można nabyć używaną przekładnie proszę o wiadomość. Z góry dziękuję. pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 15:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mechanik powiedział mi żebym skombinował drugą coś wspominał że od skrzyni biegów do drążka zmiany biegów ale nigdzie na allegro nie mogę znaleźć ani na szrotach.
joni_25x, To nie giełda takie wiadomości to na Priv a pozatym wczytałem się w przesłaniekapenzzzo, i koledze chodzi o same wodziki a nie skrzynie biegów z wodzikami.
joni_25x, tak jak mówiłem jak sie wczytasz w wypowiedź kapenzzzo, to możesz sie spostrzec ze nie chodzi mu o skrzynie biegów tylko o mechanizm zmiany biegów innymi słowy wybierak biegów. Jak przeczytałem pierwszy raz to sam pomyślałem ze chodzi o skrzynie i wybierak ale potem kilka razy czytałem jego wypowiedz i zrozumiałem ze chodzi o wybierak biegów... Co nie zmienia faktu ze to nie dzial giełda
Poza tym kolega kapenzzzo, potwierdził to o co mi chodziło ze nie może znaleźć wybieraka zmiany biegów a nie skrzynie biegów
nie szkodzi bo faktycznie cieżko zrozumieć 1 post kapenzzzo, o co mu dokładnie chodzi.
A co do proponowania części w tym dziale to wyłącznie PRIV
Pozdrawiam Firq
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum