tak, posiada, przy pedale gazu za konsolą środkową. Trzeba go wcisnąć.
czy 100zł za ustawienie tego to nie za duzo bo nie wiem .gadał ze to trzeba pod komputer podłaczyc z odpowiednim programem co wydaje mi sie zajmuje 5min.
i jeszcze mam jedno pytanie czy jest mozliwe przy lekkim uderzeniu w przod w lewa strone aby sie zablokował ze po przejechaniu paru metrów silnik gasnie???
i jeszcze mam jedno pytanie czy jest mozliwe przy lekkim uderzeniu w przod w lewa strone aby sie zablokował ze po przejechaniu paru metrów silnik gasnie???
to raczej nie będzie wyłącznik bezwładnościowy, bo gdyby on zareagował w ogóle nie odpaliłbyś samochodu. On wyłącza pompę paliwa.
Czy z akumulatorem wszystko w porządku?
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
to raczej nie będzie wyłącznik bezwładnościowy, bo gdyby on zareagował w ogóle nie odpaliłbyś samochodu. On wyłącza pompę paliwa.
Czy z akumulatorem wszystko w porządku?
po stluczce raz odpalił pochodził 15 sek i zgasł dugi raz tak samo za trzecim echo.akumulator jest OK ma niecały rok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum