Wysłany: Nie Maj 09, 2010 19:07 [r200] prosze ocencie
Witam co sadzicie?
Sprzedajacy mowi ze jedyna rzecza jaka trzeba zrobic to huczace lozysko altka, ale to chyba nie duzy problem ani wydatek, czy te wersje mialy tarcze z tylu czy bebny? a i jeszcze jedno jak pojade tam prosze powiedzcie mi jak rozroznie silnik SD od SDI? (tak na 1szy rzut oka)http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13050122
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 19:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Roverek wydaje się być Trochę w oczy rzuca się przyklejone nie w te miejsca co powinny być znaczki na bocznych słupkach i na tylnej klapie. Może to świadczyć o jakiejś przygodzie z tyłu, ale niekoniecznie
Prosze o opinie od innych, chcialbym pojechac po auto a nie wiem czy warto jechac 150 km zeby trafic na jakies padlo, w ktorym miejscu powinny byc te znaczki? Jestem nowym uzytkownikiem tego forum i dopiero poznaje te auto
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 12:53 Re: [r200] prosze ocencie
GrzesiekGD napisał/a:
a i jeszcze jedno jak pojade tam prosze powiedzcie mi jak rozroznie silnik SD od SDI?
bierz SDI, SDI ma intercoolera wieksza moc (105)a SD (86) jest dieslem bez IC
z wyglądu może być, ciekawe jak jezdzi, a jeśli chodzi o znaczki to są one z tyły koło pasażera na samochodzie takie malutkie troche sa za wysoko i za bardzo po środku no i tył to samo za wysoko.A jeśli chodzi o hamulce to na stronie pisze "Jeśli egzemplarz jest wyposażony w ABS to w początkowym okresie produkcji zarówno z przodu jak i z tyłu występowały hamulce tarczowe, później (od połowy 98 roku) bębnowe"
bierz SDI, SDI ma intercoolera wieksza moc (105)a SD (86) jest dieslem bez IC
to wlasnie poodobno jest SDI ale chodzi mi o to zebym byl pewny czy to jest sdi rozni sie bryla silnika czy czym zeby od razu zobaczyc i stwierdzic czy to sd czy sdi?
Rafael napisał/a:
z wyglądu może być, ciekawe jak jezdzi, a jeśli chodzi o znaczki to są one z tyły koło pasażera na samochodzie takie malutkie troche sa za wysoko i za bardzo po środku.
to moze znaczyc ze byl walniety z tylu?
czy to mi sie wydaje czy klapa bagaznika ma duza przerwe po prawej stronie, czy tak rovery maja?
to wlasnie poodobno jest SDI ale chodzi mi o to zebym byl pewny czy to jest sdi rozni sie bryla silnika czy czym zeby od razu zobaczyc i stwierdzic czy to sd czy sdi??
witam, chciałem się dowiedzieć czy ktoś już oglądał tego roverka ? A i jak ktoś miałby blisko czy mógłby na niego zerknąć bo jestem chętny go wziąć, tyle że mam ponad 200 km i nie chciałbym jechać na darmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum