Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 15:58 Wyjazd na XVII ZLOT z Warszawy - piątek
Hejas!
Zakładam temat, odnośnie piątku bo tego dnia łatwiej chyba będzie zebrać ekipę na wspólny przejazd. Kto jedzie i jak?
My z Viollą jeszcze nie wiem czy jedziemy na jeden czy na dwa auta. Ja będę głosował z całych sił na dwa, ale to do niej jak zwykle należy ostatnie słowo
Na początku myślałem żeby wyjechać rano (4:00 - 5:00) i żeby spokojnie zdążyć na kopalnie. Kopalnia jednak niezależnie od nas odpadła, więc myślę że na 10 warto by tam być.
Po raz kolejny ominie mnie czwartkowa integracja i Was nie nagram
Dlatego proponuję chętnym dojechania tam na 10;00 wyjazd o 7:00 z Warszawy
spod stacji Statoil na rogu Połczyńskiej i Powstańców Śląskich.
Są chętni?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
My raczej pojedziemy w czwartek popołudniu/wieczorem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dlatego temat celowo nazwałem "- piątek", bo wiem że są tacy którzy jadą w czwartek
Więc te osoby jeśli chcą jechać razem i dadzą radę pogodzić to z końcem pracy i wszyscy się spotkać, to niech założą podobny temat
Wiem, że nie jestem jedyny który jedzie w piątek, to założyłem temat piątkowy.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Zauważyłem, ale postanowiłem Was poinformować, że z Wami prawdopodobnie nie pojadę.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Myślę, że nasza piątkowa grupa jest na tyle inteligentna, że zauważyłaby ten fakt, gdybyś założył lub pisał w temacie "- czwartek"
Nie wątpię, ale postanowiłem nie narażać Was na taki ciężki proces myślowy.
Po co się tak męczyć?
W sensie jest pytanie czy stać wszystkich na przejazd autostradą czy nie ?
Ale "stać" w sensie "czy nikt się nie będzie bał jechać autostradą" czy o te 40 km więcej?
Bo pierwsza stricte opłata za przejazd dopiero za Koninem, więc się nie łapiemy.
A jeśli o mnie chodzi, to jeszcze negocjuję wyjazd z żoną Ale najprawdopodobniej też będę jechał w piątek, właśnie z rodzinką. Nie mówiłem jeszcze tylko, o której zbiórka
Tricky myslisz, że nie łapiemy się na płatną ?
Jeśli tak, to w takim razie nie ma się co zastanawiać, a co do płatności za 40km... na autostradzie spalimy mniej, bo przecież nie będziemy lecieć więcej niż 120-140km/h.
Tricky musi być tak wcześnie bo nas ominie najlepsza zabawa tam.
Zastanawiam się czy jeszcze wcześniej nie ruszyć.
Ale pamiętajcie, że wyjazd o 7:00, a nie zbiórka.
Być tam trzeba przed... czekamy 10 min. i lecimy.
Najwyżej będziemy się doganiać na trasie.
Piszę to ja, ten który albo przyjedzie na styk, albo będzie Was gonił z trasy
Ale to wszystko przez Viollę, bo ona b. długo szykuje się do wyjścia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum