Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 17:33 [R214 Si Kat.] Alarm włącza się bez powodu.
Od jakiegoś czasu moje auto ma dziwne omamy. Stoi sobie na podwórku jak co dzień i nagle zaczyna wyć alarm ni z tego nie z owego. Czasami włącza się w nocy czasem w dzień. Co może być tego przyczyną ? Bo ja osobiście się nie znam i nie mam pojęcia czym to może być spowodowane...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 17:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprawdż wiązkę w tylnej klapie, możliwe że jakieś kabelki tam się poprzecierały. Wpisz w szukajce bo trochę takich tematów było.
Miałam podobny problem, alarm włączał się bez powodu. Powodem napewno nie było żadne stworzonko, chyba że coś przeżyło przy mrozie -20st. Zabezpieczyliśmy wiązkę klapy, pod maską też było jakieś przebicie. Podobno jest zrobione i narazie mam spokój.
Ja też pierwszy raz słyszę o czujce ruchu w środku w 200-tce. Mógłby ktoś to zweryfikować - jest czy nie ma i ewentualnie gdzie ?
Ostatnio zmieniony przez Pluum Sro Kwi 21, 2010 19:21, w całości zmieniany 2 razy
w mojej dawnej 200 też nie widziałem takiego czegoś, a w obecnej 400 jest, więc wniosek taki, że 200 tego nie mają, albo baaaaaardzo dobrze schowane, bo przez 2 lata nie znalazłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum