Wysłany: Nie Maj 02, 2010 10:46 Warszawa CH Bemowo 2.05.2010 g. 20
Hej!
Dzisiaj jak sie domyslam sklad uszczuplony z racji dlugiego weekendu, ale by formalnosci dopelnic kto bedzie, a kto nie?
Dzisiaj chyba pogoda sprzyja krytemu... ciekawe czy otwarty...
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 10:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Emdżik u Mariusza, więc nie mam jak dojechać. Ponad godzina w jedną stronę autobusem z przesiadkami się mi nie uśmiecha, więc chyba dziś sobie odpuszczę...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jeszcze nie mam pojecia bladego. Moze sie zdarzyc, ze w ogole nie bede jechal co malo prawdopodobne. odezwe sie potem na kom. Numer 695xxx326 nadal aktualny?
Niestety z Mixem z powodu malej awarii u mnie w domu musielismy zwinac sie wczesniej. Niniejszym badzo cieplo pozdrawiam reprezentacje wroclawska w postaci walkie i orsona. Milo bylo Was znowu zobaczyc.
PS Sprzeglo samo sie naprawilo. W drodze powrotnej cos pyknelo pod pedalem i jest znowu ok. pewnie sie zaczepilo cos o wykladzine pod pedalem.
Pozdrawiam
walkie, a ja niestety nie dotarlem Paula zaprosila gosci
Szkoda, ale zobaczymy sie na zlociszu.
Pzdr
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No, ale mialas sprawdzic czy naprawde utylem, a tak to do zlotu moze zdarze cos zrzucic
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum