Witam serdecznie!
Od jakiegoś czasu sporadycznie zaglądam tutaj i w końcu chyba na mnie przyszła pora - zauroczony 75-tką zacząłem szukać i oto pierwszy, który mi się spodobał:
Wnetrze auta mnie nie powaliło. Wydaje się być w nie najlepszej kondycji, szczególnie jego tylna część. W nie najlepszym stanie elementy skórzane siedzeń.
Wygląd kierownicy również może sugerować większy niż podany przebieg.
Nie podoba mi się również spasowanie przodu, maska dziwnie głęboko osadzona. Może to tylko kwestia regulacji.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
1. radio / CD bezczelnie wyszabrowane, ja tam radia nie widzę, a to na podłodze z tyłu to sprawdzić czy jest niezakodowane i czy jest do niego zmieniarka.
2. czujnik deszczu nie ma czujnika deszczu
3. ESP nie ma i nigdy nie było w 75 jest ASR
4. kierownica wielofunkcyjna może będzie jak założy oryginalne radio i to do tego takie które było w tym aucie
5. pod. przednia szyba nigdy nie występowała w 75 a przycisk który mógłby to sugerować jest od odparowywania szyb
6. ciekawe jakim cudem skóra z tyłu bardziej zmęczona jak z przodu
staf, maskę to tylko na bolcach by trzeba wyregulować i będzie leżeć dobrze.
7. drewniane dodatki są już w tym aucie niestety plastikowe
8. do pełnej opcji brak tempomatu i szyberdachu
9. przebieg typowo polski ja w niego nie wierzę
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
@TomaszB i koledzy - jeśli chcesz to pojde zobaczyć to autko z Bolesławca (mieszkam tam ) powiedzcie mi tylko na co mam patrzeć bo z 75 nie miałem do czynienia. (jedynie roverki kanciaki i r400 w dieslu )
Drill, jeżeli byłbyś tak uprzejmy po prostu zobaczyć "chłodnym" okiem to autko i ocenił, czy warto wogóle się tam wybierać... tzn. czy przepadkiem nie jest zbytnio "przygotowane" do sprzedaży
Będę na pewno wdzięczny za jakiekolwiek informacje...
to jeszcze zarzuć wiedzą na temat różnicy między TC rovera a ASR. bo z tego co wiem rover tak nazwał po swojemu ASR
MG TF 160 srebrny pocisk
eh apples, apples, ilu ludzi znajdzie w wikipedii rozszyfrowanie skrótu TC? A jeżeli zapyta o ASR, to znajdzie bez kłopotu różnice w stosunku do ESP. Ja bardzo dobrze wiem ze rover miał TC, ale pomagamy zielonym w temacie więc trzeba przełożyć z polskiego na nasze.
Odpuść trochę bo musztrujesz tu na forum wszystkich jak w wojsku
MG TF 160 srebrny pocisk
no co rusz natykam się jak kogoś obsztorcowujesz za pisownie albo idziesz prawie na noże jak choćby dziś z JOWIM albo niedawno z kriso-ferem chyba. Mi też nie odpuszczasz. Czasem zanim walniesz postem przemyśl może, że jak ktoś pisze jak ja ASR to ma to jakiś sens a nie tylko pisownia i pisownia.
[ Dodano: Pią Maj 21, 2010 22:25 ]
Chociaż ja lubię te twoje dyskusje
MG TF 160 srebrny pocisk
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 21:37
sknerko napisał/a:
o co rusz natykam się jak kogoś obsztorcowujesz za pisownie
Zastanów się co piszesz, bo przesadzasz. No tak. Przecież tylko ty się udzielasz na temat i udzielasz fachowych porad na tym forum. Ja nie
sknerko napisał/a:
dziesz prawie na noże jak choćby dziś z JOWIM
I znowu nie wiesz co piszesz. W przeciwieństwie do Ciebie bardzo chciałem dowiedzieć się szczegółów a nie klepać tak jak Ty czyjeś cytaty bez zrozumienia.
sknerko napisał/a:
niedawno z kriso-ferem chyba
Chyba? Znowu przesadzasz. Może się nawet na gg zapytać krisa czy kiedyś się jego czepiałem.
sknerko napisał/a:
Mi też nie odpuszczasz.
Ty mi też. Ewidentnie masz kompleks człowieka niedowartościowanego.
sknerko napisał/a:
Czasem zanim walniesz postem przemyśl może, że jak ktoś pisze jak ja ASR to ma to jakiś sens a nie tylko pisownia i pisownia.
Jaki ma sens? Cwaniactwo? Chyba tylko tyle. Bo nic więcej nie wyjaśniłeś, a napisałeś nieprawdę.
Nie przeginaj wyjaśniłem ci wyżej czemu piszę ASR a nie TC.
apples napisał/a:
sknerko napisał/a:
Mi też nie odpuszczasz.
Ty mi też.
kiedy ci nie odpuszczałem?
apples napisał/a:
I znowu nie wiesz co piszesz
wiem co piszę, czytałem tamten wątek i próbowałeś udowodnić że JOWI się myli.
Ja nie jestem mechanikiem i nie mam misji wiedzieć wszystko, dla mnie wystarczy jak mi fachowiec powie że tak a tak jest i koniec, a jak muszę się dowiedzieć szczegółów to się dowiaduję a nie z góry zakładam że się ktoś myli patrz temat webasto w benzynie
[ Dodano: Pią Maj 21, 2010 22:49 ]
ależ masz dziś ciężki dzień proszę cie pokój wcale nie chce z tobą się wykłócać, dobra koniec offtopa
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum