Wysłany: Sob Maj 15, 2010 14:28 [MG ZR] zna ktoś? co sądzicie?
Witam, ostatnio moją uwagę przykuł taki oto MG: http://www.otomoto.pl/ind...w&id=C10357822. Chciałbym poznać Waszą opinię nt. tego egzemplarza zanim pojadę obejrzeć go osobiście (kawałek drogi jest). W rzeczoną bezwypadkowość nie chce mi się wierzyć, pytanie tylko czy auto jest solidnie zrobione i jaki był zakres naprawy (podejrzany brak jakichkolwiek emblematów na tylnej klapie). Wszelkie opinie, uwagi, spostrzeżenia mile widziane:)
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 14:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za bardzo nie znam się na MG, ale
-spasowanie wygląda chyba .
-tak jak zauważyłeś brakuje mu emblematu MG z tyłu na klapie.
-sprzedawca pisze o el. lusterkach, a ten MG ich nie posiada
-brak fotki silnika
Przed ewentualnym wyjazdem na pewno poprosiłbym o dobrej jakości zdjęcia komory silnika. Może ktoś jeszcze się wypowie? Generalnie jeżeli blachy byłyby w dobrym stanie to np. uszczelka pod głowicą przy pewnej korekcji ceny by go nie dyskwalifikowała.
Jakbyś spzredawał jakiś samochód to byś wiedział że w dzisiejszych czasach sprzedać JAKIKOLWIEK samochód jest niezwykle trudno... Nawet perełki które są okazjami...
chciałabym abyście wypowiedzieli się na ich temat,byłabym wdzięczna za wasze opinie.Dotychczas jeździłam Mazdą wiec na Mg kompletnie się nie znam proszę o pomoc i z góry dzięki
SzigiDigi,
Przebieg tak w jednym jak w drugim dziwnie mały.
Pierwszy chyba już był omawiany.
Drugi ze zdjęć widać (zima) już troche czeka na nabywce. Ciekawe czemu?
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
A dlaczego?
mój teściu ma włocha i jest zaczopisty, że się tak wyraże i jak na razie spisuje się rewelacyjnie!!!a ma go już bez mała 4 lata i uszczelka się 3ma i jest git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum