Niestety zdjęcia kiepskie do oględzin, te z pod maski nie pokazują wszystkeigo , i wszystkie mało detali dają.
Autko nr 1
Zastanawia mnei czy w niemieckich papierach doczytamy sie ilu faktycznie właścicieli miało auto
Duzo pordzewiałych śrubek pod maską może świadczyć o długim staniu autka. Natomiast zachęcająco wygląda komplet opon na felgach.
jak na przebieg 200 tysięcy to mieszek w bardzo ładnym stanie porównując z moim - ale tu skłaniał bym się do stwierdzenia ,że mój był kręcony
Autko nr 2
Jeżeli sprzedający pisze "do nabicia jest klima" to nie uwierze ,że jest sprawna. Poza tym mi sie nie podoba ze względu na tuning. Może to i ładne ale często świadczy o tym jak poprzedni właściciel użytkował auto z tego samego powodu sprawdził bym wyposażenie wnętrza czyli drewno i ta fajowa skóra- po VINie dojść czy nie była dokładana( takie moje zboczenie ,że biore dokładnie pod lupę auta w których ktoś grzebał bo jeśli wymienił fotele to i coś innego mógł grzebać niepotrzebnie) . Pozatym widac ,że przewód przelewowy od chłodnicy do zbiorniczka wyrównawczego jest puszczony pod wężem intercoolera = coś tam grzebał.
Filtr paliwa czuściutki nowiutki to na plus właściciela
bez obejrzenia na żywo można jedynie stwierdzić ,które ZDJĘCIA są bliższe ideału. Mi osobiście podoba się bardziej ten wypicowany ale coć to czasochłonne i kosztowne to orzed zakupem warto obejrzeć oba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum