owszem ale sprecyzuj o jakich kosztach jest mowa? Ile moglbys wydac na nocleg? <50zł/noc/osoba, 50-70 zl/noc/osoba, >70zł/noc/osobe czy tutaj chodzi o cały domek do wynajecia?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Cały domek dla 4/5 osób 3 dorosłych, jeden małolat 13 lat i dziecko 8 lat:) Kwota 200 zł max...im taniej tym lepiej:) Wiadomo ciężkie czasy dla studentów:P
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
czapaja, Polecam wypoczynek w Dąbkowicach. Byłem tam w zeszłym roku na polu namiotowym. Jest to miejsce nad morzem i nad jeziorem jednocześnie. W najwęższym miejscu między morzem a jeziorem ok. 40m. Cisza i spokój. Nawet w najbardziej upalne dni na plaży nie ma tłoku. Tylko parę osób.
W tym roku też tam się wybieram.
http://www.mierzeja.net.pl/index.html
Planuje się wybrać nad morze, w połowie sierpnia mniej wiecej. Szukam jakiegoś fajnego noclegu w okolicach Trójmiasta/Władysławowa. Oczywiście najlepiej jak najtańszego
Chciałbym wypoczywać dosyć aktywnie. Jakieś kłady? Gokarty? Fajne trasy rowerowe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum