Wysłany: Pon Maj 10, 2010 07:58 [R214i 96] Na biegu jałowym przy wciśniętym pedale sprzegła
[R214i 96] Na biegu jałowym przy wciśniętym pedale sprzegła, słychać jakby coś się obracało. Chyba rozsprzęgla i kręci się wałek? Tak ma być? Jak puszcze pedał sprzęgła, to nic nie słychać.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 07:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 09:56
Ostatnio miałem w swoim roverku to samo i niestety sprzęgło skończyło się w pare dni. Byłem poza miastem i chciałem wycofać, wrzuciłem wsteczny, auto zgasło i na moje szczęście udało mi się po jakiś 20 minutach wrzucić spwrotem luz.
Kupiłem kompetne sprzęgło firmy Valeo 512 zł. w intercarsie i nową linkę. Przy wymianie okazało się, że to była tarcza zajechana i wogóle stare sprzęgło chodziło strasznie ciężko a teraz to bajka tak lekko chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum