Wysłany: Czw Maj 13, 2010 19:45 [416Si 96r] szwankujący alarm
Mam taki problem mianowicie, zamykam normalnie auto, io zcasem tak bywa jak otwieram go, otwieram drzwi i alarm drze sie jak głupi i nie da si ego wylaczyc, trzeba czekac az sam przestanie czyli z minute, a glosno sie drze i jest to troche uciazliwe bo drze sie w miescie lub gdzies. A co gorsze jak przestanie jade normalnie i chce wysiasc otwieram drzwi a ten dalej sie drze. Oco chodzi mu?? ma ktos pojecie jak z tym walczyc?? czy musze pojechac do mechanika??
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 19:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
każdy alarm na swoją sygnalizacje uszkodzenia, jeżeli się nie znasz to sobie odpuść i jedź do elektryka. Najprawdopodobniej masz walnięty jakiś czujnik np: tylniej klapy. Alarm nie zamyka obwodu i szaleje.
Ja na pewno nie poradze sobie z tym wiec udam sie do jakiegoś elektryka kto sie zna na tym, bo ten problem nie wątpliwie jest uciążliwy. Tylko nie wiem gdzie takiego elektryka szukac to może być problem.
Dzieki za porade;)
Ja na pewno nie poradze sobie z tym wiec udam sie do jakiegoś elektryka kto sie zna na tym, bo ten problem nie wątpliwie jest uciążliwy. Tylko nie wiem gdzie takiego elektryka szukac to może być problem.
Dzieki za porade;)
Google ci wszystko powie poszukaj tam kogos z Twoim miescie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum