Wysłany: Sro Maj 19, 2010 16:51 [R200 '99] Wymiana drzwi...
Drodzy forumowicze spotkała mnie nieprzyjemna przygoda, byłem uczestnikiem (poszkodowanym) kolizji... Niestety muszę wymienić lewe drzwi (mam R200 3-drzwiowego)... Chciałem zapytać znawców czy jest możliwość zamontowania drzwi z R25 do R200? Chciałbym kupić najlepiej w kolorze szarym żeby już ich nie malować, ale czy R25 i R200 miały takie same kolory/odcienie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za takie może głupie pytania.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 16:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
azer, a co jak szaleć to szaleć oczywiście, żartuje jakoś nie jestem przekonany do malowania... ale jeśli zajdzie taka potrzeba to będzie trzeba. Dzięki Panowie za rady.
PS. Gdyby ktoś miał jakieś drzwi w dobrym(nawet bardzo) stanie, chętnie kupię
[ Dodano: Pon Maj 24, 2010 18:41 ]
Witam ponownie, mam jeszcze pytanie czy da się przełożyć cały osprzęt do elektrycznej regulacji szyb do drzwi które posiadają oryginalnie szyby na korbkę? Drzwi są przystosowane go tego czy różnią się?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
_________________ Kupię pilnie lewe przednie drzwi do Rovera 200, 3-drzwiowy, 99r, najlepiej kolor szary/srebrny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum