Wysłany: Wto Maj 18, 2010 18:09 [R75] Problem z obrotami przy wilgoci lub deszczu
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
problem polega na tym ze gdy jest wilgoc lub pada deszcz odrazu to wyczowa i przy wcisnieciu pedalu chamulca ale gdy schodzi z wyzszych obrotow spadaja na 500 a gdy sciagne noge podchodza spowrotem do prawidlowych 800-set ,a przy zmianie biegow (miedzy przelozeniem) jak by nie zachetnie spadaly .nie zawsze sie to dzieje nie ma na to regoly,czasem przejdzie za 2 kilometry a czesem 10 trzeba przejechac lub ustaje po ponownym odpaleniu silnika,bardzo prosze o pomoc,pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lis 26, 2010 23:59, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 18:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale dowcipni jestescie,poprostu nie wiem jak sie zamieszcza fotke w malym okienku bo jestem tutaj od kilku dni i zalozylem az 2 tematy ,potrzebuje pogadac a wy macie beke..
bo forum roverki.eu to nie tylko porady techniczne ale także bardzo dobry czasoumilacz fireblade1, nie nabijamy się, spoko, zawsze chętnie pomagamy jak się już na problemie poznamy
Ostatnio zmieniony przez kris-tofer Wto Maj 18, 2010 18:44, w całości zmieniany 1 raz
mimo wszystko dziekuje za te linki poczytalem je i mniej wiecej wiem gdzie tego szukac w razie czego,pozdrawiam nawet tego szpeca od lakieru... z pod w-wy
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 18:45
fireblade1 I tak jeszcze na przyszłość, aby kolorowi nie krzyczeli to używaj dużych liter, kropek i przecinków. Potrafią być bezwzględni, a zwłaszcza jeden
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Maj 18, 2010 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum