Wysłany: Sro Maj 19, 2010 14:14 [r200 1.4 16v] Instalacja gazowa i blacharz/lakiernik śląśk!
Witam. Jakiś czas temu zdarzyła mi się wkurzająca, a zarazem śmieszna sytuacja, ktoś "życzliwy" rzucił muszlą klozetową w mojego roverka. Na szczęście miałem ac. możecie sobie wyobrazić moją reakcje, dosłownie śmiech przez łzy. Uszkodzona została maska, błotnik pp, szyba. Szybe wymieniłem odrazu, koszt 440 zł , została maska i błotnik, mógłbym to zrobić samemu, ale dostałem pieniążki z ac i wolałbym to oddać do fachowca tym bardziej, że cała maska wymagała naprawy/wymiany już przed tym incydentem. Prosiłbym o namiary na sprawdzony warsztat Pieniążków starczy spokojnie jeszcze na instalacje gazową. Tu moje kolejne pytanie/prośba o adres lub namiary na jakiś dobry zakład który owe instalacje montuje, ewentualnie jakie części polecacie to podzwonie i popytam o ceny, oczywiście sekwencja.
zamieszczam foty jak to wyglądało jak to zauważyłem:
tu błotnik i szyba
tu dziura w masce
tu widok z góry.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 14:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Masakra... ludzie to mają nasrane w głowach... to był rzut z bloku czy ktoś z ulicy szedł z muszą i stwierdził że za ciężka i nie doniesie do domu? Może ktoś wymienił sobie i nie wiedział co ze starą zrobić to myk przez okno
ale... dobrze że miałeś AC kurde ten świat zwariował chyba też wykupie sobie bo nie wiadomo co się stanie...
PS. Przypomniał mi się też taki jeden wierszyk
"Jeśli życie ci zbrzydło a świat stał się piekłem wsadź łeb do kibla i pie****nij się deklem"
to tak na odreagowanie Życzę żeby wszystko poszło gładko i szybko.
Pozdrawiam!
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum