Wysłany: Czw Maj 20, 2010 00:23 [R620] Problem z alarmem!!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam mam pytanie wczoraj próbowałem zamknąć mojego roverka 620 i po 5 s sam mi sie otworzył znowu!wróciłem żeby jeszcze raz go zamknąć i tym razem już nie czekał 5s tylko po przekręceniu kluczyka od razu otwiera!!kierunkowskazy za 1 razem migają zamyka autko elegancko i później otwiera już bez mojej ingerencji po tym już próby zamknięcia się nie udają i kierunkowskazy nie migają!po godzince wróciłem i udało mi się go zamknąć tak jak by się nic nie działo
_________________ Kamil 620 Si
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 15, 2011 22:24, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 00:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sprawdz tez kostki-zlaczki przewodow od centralnego itp bo moze ktoras zasniedziala i nie przewodzi. ja zmagalem sie z takim przypadkiem w vw golf mk3 co prawda tam jest centralny na powietrze ale przychodza przewody sterowania w dzwiach kierowcy i pasarzera. po prostu kostki dostaly wody i zaczely sie takie cyrki dziac.
Ja mialem podobnie z krancowka pod maska. Tam tez zajzyj.
Poza tym napewno masz 95 rocznik? Bo te alarmy zakladali od 96. Przed FL byly alarmy na podczerwien i one sie nie otwieraly same.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum