Oglądałem go już na żywo z mechanikiem i wyglądał bardzo dobrze (bezwypadkowy, zadbany itd). Czy rzeczywiście wszystko w nim jest ok na tyle, na ile można wywnioskować z ogłoszenia?
Pozdrawiam, Łukasz
p.s. przebieg 130 tys. km, sprowadzony ale opłacony i zarejestrowany
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 12:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Roverek wygląda bardzo ładnie utrzymany moim zdaniem. Tylko nie posiada on tak jak zapewnia sprzedawca el. lusterek i kierownica była wymieniana, bo jest od modelu 25
Roverek wygląda bardzo ładnie utrzymany moim zdaniem. Tylko nie posiada on tak jak zapewnia sprzedawca el. lusterek i kierownica była wymieniana, bo jest od modelu 25
Na żywo robi bardzo dobre wrażenie Co do lusterek... zapomniałem sprawdzić, nie wiem nawet czy miał napisane na kartce, bo znalazłem go na giełdzie. A ta kierownica to duży minus?
Chciałbym jeszcze zapytać, czy cena jest ok... Zeszła do 9 tys. zł po negocjacji.
Są dwie możliwości wymiany jej. Pierwsza, że komuś może się nie podobała i sobie wymienił od nowszego modelu jakim jest R25, a druga możliwość jest taka, że poprzednia kierownica była mocno zdarta i została wymieniona żeby zataić przebieg.
[ Dodano: Nie Maj 23, 2010 14:33 ]
raist napisał/a:
Chciałbym jeszcze zapytać, czy cena jest ok... Zeszła do 9 tys. zł po negocjacji.
Myślę, że ta cena jest może trochę za wysoka. Brakuje mu klimy, el. lusterek, skóry. Spróbuj może jeszcze trochę po negocjować
Na zdjęciach wygląda jakby maska miła inny odcień ale możliwe, że to światło tak pada. Widziałeś na żywo to na pewno zwróciłbyś uwagę. No i targuj się Ładne autko tylko szkoda, że bez klimy. Pozdrawiam.
To jest kierownica z R200
Ostatnio zmieniony przez Pluum Pon Maj 24, 2010 08:21, w całości zmieniany 1 raz
Na zdjęciach wygląda jakby maska miła inny odcień ale możliwe, że to światło tak pada. Widziałeś na żywo to na pewno zwróciłbyś uwagę. No i targuj się Ładne autko tylko szkoda, że bez klimy. Pozdrawiam.
To tak wygląda, bo w zależności od tego pod jakim kątem się patrzy to jest trochę inny kolor (generalnie odcienie niebieskiego i fioletu)
Jutro jadę z zamiarem odbioru i będę się targował... Może coś opuszczą jeszcze
Moim zdaniem:
- krzywo spasowany przód (szpary dookoła lewej lampy - czyli prawej na zdjęciu - większe niż pod drugą)
- maska lekko jakby mija się z błotnikami
- odcień maski też się rzuca w oczy
- silniczek wymyty.
Czy odpalałeś go? Jeździłeś nim? Sprawdzałeś potem czy się nie zapocił?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum