Wysłany: Sob Maj 22, 2010 17:53 [R45 1.8 2000r] Problem z EPC
Witam,
przeszukałem forum i choć znalazłem parę porad związanych z wyświetlaniem obrazków w Electronic Parts Catalogue, to niestety mnie nie pomogły.
Zainstalowałem program EPC, ISO Viewer i wszystko uruchamia sie jak najbardziej prawidłowo, poza jednym, małym, aczkolwiek dla mnie istotnym szczegółem - w miejscu gdzie powinny wyświetlać sie zdjęcia jest tylko napis: ISOVIEWER 4 Licensed to Caterpillar Logistic Services U.K.
Czy ktoś miał taki problem, a co ważniejsze - czy znalazł ktoś rozwiązanie?
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 17:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Devlin, czy na pewno poprawnie zainstalowales Itedo Iso View Active X Control 4.0? Za perwszym razem gdy instalowalam tez sie nie pojawialy - musialam zainstalowac ponownie.
Tu podobne tematy:
giewu napisał/a:
maniub napisał/a:
...a potem pokazuje spis części, ale w okienku schematu jest pustka...
piter34 napisał/a:
U Ciebie jest problem z modułem ISOView, bo to on odpowiada za wyświetlanie grafik
najprawdopodobniej podczas instalowania EPC pominąłeś moduł, o którym wspomniał piter lub po zainstalowaniu go usunąłeś (jak i ja zrobiłem przedwczoraj, bo mi się jakieś Itedo na liście programów pojawiło )... a teraz po prostu włóż płytkę z EPC do napędu i (po zamknięciu automatycznego instalatora oczywiście) otwórz kolejno katalogi Itedo\Home znajdź i uruchom SETUP.EXE i masz problem rozwiązany , jak i u mnie się rozwiązał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum