wersja full wypas chyba nie może być lepiej, nawet szyber jest
ok a teraz ogólne uwagi
- brak znaczków z tyłu
- napuchnięte węże od IC
- coś dziwnego pod radiem, czyzby to kontroler od webasto?
- nie wiem co to za ustrojstwo po lewej od filtra paliwa, może to wspomniane wyżej webasto?
- wypucowany środek i silnik na sprzedaż
- przerobiony grill, siateczka
- brak antenki
- trochę maska odstaje
ciekawa rejestracja, skąd jest autko?
Jak dla mnie rewelacyjnie wygląda i chętnie bym przyjał takie wyposażenie, chociaż dużo mi nie brakuje do takiego fulla. Jechać i oglądać czym prędzej
100wka chyba jest standardowo.
Możesz pojechać autem na stacje diagnostyczną, bo znaleść mechanika chętnego do takiej wycieczki może być gorzej. A na stacjach diagnostycznych potrafią ocenić dobrze
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 16:52
azer napisał/a:
100wka chyba jest standardowo.
Możesz pojechać autem na stacje diagnostyczną, bo znaleść mechanika chętnego do takiej wycieczki może być gorzej. A na stacjach diagnostycznych potrafią ocenić dobrze
Wiesz tam na 99% beda znac tych handlarzy na stacji wiec czy dobrze? zalezy dla kogo.
Co do Auta wyglada ladnie, brak znaczka? Podobno w tych rocznikach juz ich na tylnym slupku nie montowano. Poza tym nie wierzcie w taki przebieg w diesel-u.
Za to na pewno brak znaczka "25" na klapie bagażnika. Po za tym że auto całe, łącznie z komorą silnika, zostało wymazane plakiem, zauważyłem jeszcze pseudosportowe pedały...
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
azer, rzeczywiście kiera stara.
Więc to jest rocznik 2002, bo od rocznika modelowego 2003 był ten lekki lift.
Pewnie zarejestrowany w 2003 i sprzedający podaje, że 2003...
ostatio piter34podawał że modelowo w 2004 roku był lift, o TUTAJ, Tomi dalej pisze ogólnie o roku 2003.
Sam mam po liftowego a pierwsza rejestracja u szwabków w drugiej połowie 2003 (nie pamiętam dokładnie, chyba sierpień), więc ja osobiście przyjmuje że 2003 był przejściowy i występują oba modele równie często.
No dokładnie, w 2003 zmienili airbaga, logo, felgi nowe, czarne lampy dali do R25, nowe tapicerki chyba. A w 2004 już wychodziły pierwsze wersje z nowym przodem i deską rozdzielczą.
Witam ponownie odswiezam temat jako ze mialem zamiar kupic Roverka 45 diesl'a ale fundusze mi na to nie pozwola by takiego dostac w dobrym stanie nastawiam sie w chwili obecnej na mlodszego i lepszego brata 214i czyli Rover 25 IDT,5d.
Moje pytanie do osob ktore sie nimi poruszaja czy nie klekocze za bardzo ? bo slyszalem opinie ze jak na taki maly samochodzik troche za duzy silnik(2.0) i telepie nim strasznie na pasach i przy niskich obrotach .
Praktycznie jestem juz nastawiony tylko chcialbym otrzymac opinie osob majace takiego Roverka mierze w rocznik 2000-2001.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum