Wysłany: Sob Cze 05, 2010 09:22 [seria 600] lampy tylne
O lampach na forum było nie raz, aczkolwiek nie znalazłem tematu, gdzie poruszona była opcja białych kierunków - w sensie matowych jak wsteczne, aby stanowiły całość. Podobnie jak koledzy chciałbym coś z tym pomarańczowym kolorem zrobić i myślałem o przyciemnieniu wsteki i kierunków , ale tak mi wpadło do głowy że ciekawie mogłaby wyglądać opcja 'na biało'...
Ciekawy jestem co o tym sądzicie i czy to jest w ogóle wykonalne.
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 09:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A jak chcesz zrobic na bialo? Ja bym z checia zrobil u siebie z tylu kierunki w kolorze wstecznego, bo to jedyne zolte kierunki u mnie na aucie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Tak wszystko fajnie tylko jak chcesz to zrobić? W domowych warunkach jest to praktycznie awykonalne. Bo jak niby sprawić aby ten pomarańcz wybielić? Pozostaje rzeźbienie, co już może nie przynieść zamierzonego efektu, dlatego najbardziej rozsądne wydaje się przyciemnienie kierunków i wstecznego.
najbardziej rozsądne wydaje się przyciemnienie kierunków i wstecznego.
Mnie sie wlasnie to nie podoba. A jezeli by byly biale kierunki to byloby slicznie, ale wlasnie
_papa_ napisał/a:
jak chcesz to zrobić?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Niestety kojarza mi sie z przyciemnionymi lampami w starych Oplach, czy Beemkach. Chcialbym, zeby moje auto wygladalo bardziej fabrycznie, a w fabryce mogly przeciez wychodzic z bialymi kierunkami.
Hmmm, z tym przyciemnieniem to nie do końca mi pasi, bo jeżeli już przyciemnić to pod kolor lakieru, a to chyba słabowykonalne jeśli nie mamy czarnego auta Co do opcji 'na biało' to byłaby najlepsza, ale z tego co piszecie Koledzy to raczej niewykonalna, choć myślałem że dowiem się o zamiennikach ewentualnych lub miejscu gdzie robią takowe cuda...
Ach, niepocieszony jestem....
Co do białych kierunków fabrycznie, to żadnej 600'ki w takie lampy uposażonej nie dane mi było oglądać... Czy wychodziły takie na europę? Może gdzieś takowe lampy można dorwać
Kiedyś plotki chodziły, że lampę wykręcasz i idziesz z nią do solarium. Pod wpływem promieniowania lampa blakła Nie wiem na ile jest to prawdą hehe. Nie sprawdzałem
karasbp, dobre:)))))) tuning r600 to mega mordęga bo łątwo można zchrzanić cały efekt. chodzi o to żeby furka nie straciła elegancji. ale z drugiej sotrny to fajnie że trzeba samemu coś kombinować a nie na allegor kupować jak do golfa...
olek997, popieram w 100% najlepsze sa mody wymyslone samemu, a nie zakladanie chinoli na auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum