Wysłany: Pon Sty 18, 2010 20:20 Witam wszystkie Roverki i Emdżiki :)
Mam na imię Bella i od wczoraj wożę takiego jednego Brt'cika Jestem brunetką z trochę większym acz seksownym tyłkiem a napędza mnie 140 KM z diesla (już nie klekota ) 1.9 JTD-M, podróż umilam i rozpieszczam go swoim bogatym wnętrzem, wiec mam nadzieję, że Barcik jest i będzie zadowolony A wyglądam tak:
PS. Buziaczki i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoim szacownym gronie
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 20:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Od "zawsze" mi się podobała (10 lat temu taką miałem okazję pojeździć i zrobiła na mnie wrażenie spore )... a w tym przypadku jeszcze "pochodzenie" przesądziło sprawę, więc decyzja była szybka
Brt, ale taka lalfetta mimo, ze drugi wypust 156 nadal uchodzi za dosc awaryjny. jak to alfa. Poza tym hmmm az tak szalowa ta buda nie jest, owszem 159 sportwagon sexi, dla takiej warto zgrzeszyc i zaryzykowac mimo opinii o alfie
piszesz o pochodzeniu, a mozna zapytac jakie?
informuj na bierząco co sie psuje :D:D
oby sluzyla dluuugooo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ale przeciez wiadomo, ze nie samochod najwazniejszy
od samochodu się życie w Klubie zaczyna ... a po Zlocie samochód schodzi na dalszy plan ... ważniejsi stają się ludzie co widać po skodoverach octavianach, alfachrovero itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum