Frekwencja będzie, bo zapewnień o przybyciu było sporo . Zatem pierwszą kwestią będzie sprawa noclegów. Musimy to w miarę szybko ustalić, bo wiemy jakie problemy były w zeszłym roku. Na początek kwestia długości samej imprezy - piątek-niedziela, czy sobota-niedziela. Druga kwestia, to sama miejscówka. Czy warunki noclegowe jakie były w zeszłym roku odpowiadają czy raczej trzeba będzie poszukać czegoś innego? Dla tych co nie byli - zakwaterowanie mieliśmy w małej szkółce. Salki z łóżkami po około 10 miejscówek, wspólne toalety i prysznice na korytarzach, wspólna kuchnia z pełnym osprzętem oraz jadalnia. Za to cena była śmieszna (nie pamiętam dokładnie, ale chyba kilka zł od osoby za dobę), cisza i spokój (w zasadzie cała szkoła była dla nas i nikt nas nie kontrolował), do tego miejsce na ognisko i integrację bez bliskości osób trzecich. Proszę o wypowiedzi w tych sprawach i deklarowanie chęci przybycia w miarę możliwości jak najszybciej.
Thef ja osobiście myślę, że sobota niedziela. Zakwaterowanie fajnie, bo było tanie jak barszcz i byliśmy w zasadzie sami, mniej fajnie, bo trochę daleko i Marek kursował.
Ja chętnie by się wybrała na takie Święto Karpia aczkolwiek nigdy nie byłam i zupełnie nie wiem co się robi w czasie takiego święta, pewnych szczegółów mogę się domyślać ale co poza tym?
i weekend sobota niedziela 10,11. 07 również mi odpowiadają, jeśli możecie opowiedzcie coś więcej jak np bylo w ubiegłym roku a ja wstępnie się piszę na listę
Jest szansa, bo pierwszy raz od wielu lat spedze wakacje w PL i wyglada na to, ze w sobote 10 dalbym rade przyjechac do Zatora, bo wracam 9 wieczorem z obozu
jak sie fajnie zlozylo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
DawidNB, jak przyjadę to raczej Bellą ... R jest w stanie nienadającym się do pokazywania obecnie ... a pozatym 300km A4 ... więc z tempomatem trochę wygodniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum