Wysłany: Nie Maj 30, 2010 10:27 [420D 86KM 2.0 TD 1997] schemat złącza diagnostycznego
Czy ktoś wie, gdzie znaleźć schemat złącza diagnostycznego, bo ja dotarłem tylko do www.idzik.pl, a tam rysunek jest nieaktywny.
Dwukrotnie próbowano podłączyć kpomputer do złącza na różnych stacjach diagn., ale zawsze wyświetlało brak połączenia. Diagnosta stwierdził, że jest uszkodzony komputer i nic nie da badanie komputerowe.
Proszę o pomoc!!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 10:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ROBERT73, A maja na tych stacjach komputer do MEMS Rovera
Bo jak nie to nie odczytasz nic, a po drugie po co się chcesz podpinać jak masz tylko 420D z pompa mechaniczna Juz wiele razy o tym pisałem Jedyne co wyczytasz to kod błędów poduszek i tyle nic tam wiele w tym komputerze nie jest zapamiętane
Szkoda zachodu bo żeby odczytać coś z Rovera MEMS Jeżeli autko działa jak trzeba to nie zawracaj sobie głowy.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum