Witajcie koledzy, z zalem bede musial sie rozstac ze swoim Roverkiem 414- wjechano mi w bagaznik i koszta naprawy przewyzszaja wartosc autka, ale jest nadzieja znalazlem ladnego roverka i prosze Was o ocenke.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13592630
Wiem ze Wy zobaczycie wiecej niz ja. Licze na w miare szybkie odpowiedzi gdyz jutro jade go ogladac blizej. Z gory dzieki za pomoc!
Ostatnio zmieniony przez szakalolawa Sob Cze 12, 2010 13:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przytarty zderzak przedni i albo mi się wydaje, albo pęknięta czołowa szyba i to tak na pół szerokości. No i jeszcze dziwi mnie kolor zbiorniczka od cieczy chłodzącej- tak jakby był brudny od oleju?
Ale poza tym ładne autko.
albo pęknięta czołowa szyba i to tak na pół szerokości
dodatkowo auto nie ma prawej wycieraczki
macikd napisał/a:
No i jeszcze dziwi mnie kolor zbiorniczka od cieczy chłodzącej- tak jakby był brudny od oleju?
mi to wygląda na napełniony pod sam korek.
Zdjecie silnika: węże na pierwszym planie są jakieś takie świecące-albo tłuste od oleju albo jeszcze mokre od mycia
- jak sie sprzedaje samochod a nie handluje nimi to montuje sie wycieraczke za ~12 PLN bo sie tego uzywa
- pod maska: na lewo od silnika jakos dziwnie pusty jest zbiorniczek wyrownawczy plynu wspomagania kierownicy, na prawo jakos dziwnie pusty wydaje sie zbiorniczek wyrownawczy (o ile sie myle) plynu hamulcowego
- komora silnikowa wyglada na dopiero co umyta i nawet do konca nie wysuszona
- tak jak napisal ktorys z przedmowcow widac pekniecie szyby idace od dolego rogu od strony pasazera - i nie wyglada ono na pekniecie od "kamienia"
- maska troche zle spasowana - wieksza szpara od strony kierowcy
- cos odpadlo i zaslania pedaly - zazwyczaj tam sie nie grzebie bez potrzeby a jesli auto jest na chodzie to moze przeszkadzac to w operowaniu pedalami...
Samochod moze nie do skreslenia ale jesli sprzedawca bylby w porzadku napisalby o szybie - mozna podjechac jesli sie ma niedaleko ale trzeba by mu sie dokladnie przyjrzec szczegolnie na podnosniku.
Witam ponownie. Bylem, zobaczylem i... ucieklem- zaprawki na nadkolach porobione metoda chalupnicza, prawe tylne drzwi nie otwieraja sie, widac babelki na lakierze na dachu i w kilku innych miejscach, opony nowe ale tylko to, poza tym waz od chlodnicy do silnika ten gruby- pekniety, szyba jak zauwazyliscie wcale od kamienia nie poszla- sprzedawca nic nie mowil, a i koncowa tlumnika przerdzewiala... jak ktos chce to niech inwestuje- opisalem wszystko jak moglem najlepiej- na kanal go nawet nie bralem.
No i mam wrażenie, że na Ogrodowej 11 kiedyś oglądaliśmy 25 po faceliftingu, którą chcieliśmy kupić. Na szczęście Gawin był z nami i nie doszło do transakcji, bo podłużnice były z leksza pofalowane a koło pasowe od paska klimy miało zbyt bliski kontakt ze ścianą grodziową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum