mam pytanie.. czy wymieniał ktoś może z Was turbinę GT1549 o tych kodach (turbo code) 452098-0002 (O.E.M Turbo Code) PMF 6105 na turbinę GT1549 o innych kodach: 452283-0003 PMF100500 ?
czy będzie pasować? nie będzie żadnych skutków ubocznych?
[ Dodano: Nie Cze 06, 2010 01:13 ]
proszę o up jak ktoś na to looknie..
_________________ ach ten roverek.. ciągle trzeba coś przy nim pogrzebać.. :-(
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 00:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Proponuję Ci kolego napisać do producenta pytanie o to, czy dane turbiny można zastosować wymiennie.
Pisałem z podobną sprawą do Boscha - dokładnie o przekładanie pompy wtryskowej w silniku 1.6 TD, wersji z "grzybkiem" w miejsce wersji bez niego (to nie jedyna różnica) i dostałem odpowiedź iż można takiej podmiany dokonać.
Oczywiście pisz do centrali firmy, a nie do Polskiego przedstawiciela czy sprzedawcy, bo niestety Polskie filie poważnych firm mają takie zapytania głębiej niż węgiel na śląsku zalega:)
[ Dodano: Nie Cze 06, 2010 14:06 ]
niestety z pytaniami można zwrócić się jedynie do dystrybutorów, a Ci mogą niestety mnie olać.. powysyłałem kilka zapytań, ale wątpię żebym otrzymał jakąś konkretną odpowiedź. http://www.turbobygarrett...contact_us.html
[ Dodano: Czw Cze 10, 2010 13:41 ]
niestety nikt się nie odezwał.. z moich poszukiwań wywnioskowałem jedno - że jest to ta sama turbina, ale różni się tym wydechem metalowym - jeszcze się upewnię to dam znać..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum