Witam, czy ktoś miał do czynienia z brzęczeniem metalicznym dochodzącym mniej więcej ze środka drzwi przednich? Po rozebraniu boczków udało mnie się tylko ustalić, że dochodzi od raczej na 90% ze środkowej części drzwi, ale niczym nie mogłem tego zlokalizować. Zapierałem różne elementy i nic
Spotkał się ktoś już z czymś takim, bądź wie co jeszcze można przytrzymać by może udało się odnaleźć przyczynę? Może coś pominąłem...
Szlag mnie trafia bo jakiekolwiek drgania, bądź to przenoszone od nawierzchni podczas jazdy, bądź z głośników przekładają się na to irytujące brzęczenie. Chcę bardzo niedługo zabrać się za wygłuszenie drzwi i wstawienie lepszego systemu audio, tylko nie wiem czy jest sens się bawić w to jeśli nie zlokalizuje tego brzęczenia i ono będzie występować dalej.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 12:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum