Moja przygoda z Roverem jest trochę nietypowa. Odrestaurowałem biurko zrobione z Rovera 105s z 1958 roku. Z resztą sami zobaczcie.
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów i rovermaniaków (myślę, że moim kolejnym samochodem bedzie własnie Rover - tylko nie wiem jeszcze jaki typ). Mam nadzieję, że znajdę tu wiele przydatnych informacji, które pomogą mi podjąć decyzję.
Sasquatch
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 08:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dzięki za miłe przyjęcie. Mam cały ten samochód. Nawet nim jeździłem . Zdjąłem z niego blachy. Wnętrze było całe wypalone. A blachy się przydadzą na takie biurko i inne meble, które na podobny wzór dłubię dla siebie i znajomych. Silnik (sprawny działający) i podwozie jest do wzięcia, może ktoś potrzebuje - stoi w stodole
Poszukam zdjęć innych mebli to też wkleję.
Dzięki pozdrawiam
Sasquatch
[ Dodano: Czw Maj 13, 2010 11:34 ]
Moje biurko z Żuka - jeszcze nie skończone bo środek ma być z drewna i stolarz trochę zawalił termin
A kuferek Trabanta to kufer na pościel i koce, chociaż najbardziej to dzieci uwielbiają się w nim bawić.
[ Dodano: Czw Maj 13, 2010 11:37 ]
upsssss myślałem, że jest limit 10-ciu zdjęć - cd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum