Znaczy ze chcąc rozbudować zestaw o ewentualny wzmacniacz możesz napotkać ograniczenia.
DEH-2200UB ma 1xpre-out a 4200SD ma 3xpre-out z wyjściem na sub i sterowaniem subem.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
mam nadzieję, że nie ma limitów z wręczaniem pomógł
teraz, dzięki Tobie wiem, że kupię 4200
Ogólnie dzięki za pomoc, sprawa dla mnie sie wyjaśniła, rozpoczynam zbieranie na DEH 4200SD
Gdyby ktoś chciał kupić mojego 4000UB z gwarancją itp + 2 głośniki 200W pięknie wycięte w półce (razem z półką do R200 oczywiście) to z chęcią sprzedam, a w późniejszej chwili wstawię ogłoszenie do działu sprzedam : D
A może wiecie czy wejścia USB czytaja pendrive, czy służą do podłączenia np. mp4.
I czy te 'lupki' znaczy przycisk z lupką służy do przeszukiwania, podejrzewam, ze tak i co można przeszukać płytke czy tez urządzenia podłączone do radia.
Bo nosze sie z zamiarem kupna ale jakoś na nic nie mogę sie zdecydowac. W sklepach robią łaskę zeby podłączyc radio i sprawdzic co i jak. Kupuj i spadaj a zwrotów nie ma.
mi_sza1, lupka służy do przeszukiwania nośnika(bardzo przydatna funkcja), pokazuje katalogi i pliki.
USB czyta zarówno pendriva jak i telefony (muszą mieć tylko obsługę pamięci masowej (czyli po podłączeniu zachowywać się jak pendrive).
Ja mam 2200UB i jestem zadowolony(chociaż patrząc na te nowe modele zastanawiam się nad zmianą ).
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum