Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 19:44 [R75] Ogrzewanie nie działa
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam...
wiem, że było już kilka tematów na ten temat... ale u mnie jakoś tak nietypowo sprawa chyba wygląda. Otóż auto nie grzeje jadąc do przodu, natomiast jadąc do tyłu jest cieplutko ...co to może być? Włączam grzanie na full i nic... dopiero jak wyłączę całkiem nawiew i włączę go po kilku minutach to przez jakieś 15 sekund leci ciepłe powietrze - potem się wychładza i znowu zimno. Sprawdzałem klapki - otwierają się i zamykają.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 19:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam! poszukuje zewnętrznego czujnika temperatury webasto do ROVER 75, tego który włącza piecyk przy<5 stopni. gdzie go można kupić i czy to jest czujnik firmy webasto ,rower, czy b.m.w. prosze o pomoc. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum