Wysłany: Nie Cze 13, 2010 11:10 [Rover420D 98]Wyciek pod pompą wspomagania
Mam problem z wyciekiem płynu chłodniczego .wycieka z jednego z dwóch otworów które znajdują sie jakby pod pompą od wspomagania,z jednej strony dochodzi tam wąż od chłodnicy a z drugiej od strony atrapy przewód od zbiornika wyrównawczego wspomagania kierownicy ,czy może ktoś mi powiedzieć co tam sie mogło uszkodzić ,za chwile jeszcze zrobię zdjęcie i zaznaczę dokładne miejsce wycieku.Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 11:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam. Niestety nie pomogę tego zdiagnozować. Ale mam prośbę potrzebuję dokładnego opisu gniazda diagnostycznego , jaki kolor kabelka na jaki pin.
Chciałem sprawdzić błędy w swoim Roverku i zaskoczenie , w opisie jest żeby zewrzeć pin 4 i 15 a u mnie do pinu 15 nie dochodzi żaden kabelek. Mam ten sam model Roverka dlatego kieruje tą prośbę.
Przykro mi ale nie bardzo ci pomoge sam chciałem wpiąc swojego roveka do komputera ale powiedzieli mi że z programem do tego rocznika bede miał problem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum