Wysłany: Wto Cze 15, 2010 20:22 [R214Si 1.4, 103KM, rok 96] przeciek wody do bagażnika
Witam!
Mam pytanie... Do bagażnika cieknie mi skądś woda w czasie deszczu. Czy ma ktoś pomysł, którędy może się dostawać? Podejrzewam, że albo tam, gdzie jest zamontowany spojler ze światłem stopu (wlotami śrub), albo przy tylnim reflektorze. Kto ma jakiś pomysł?Z góry dziękuję za podpowiedzi:)
_________________ kasia
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 20:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a sprawdz uszczelki w bagażniku szczególnie te u góry. walni porządnie tym bagażnikiem wiadro wody na kipe i sprawdzamy a z tyłu niech ktoś siedzi patrzy obserwuje
ja samemu mam amfibie w nogach ale no tego akurat nie da się tak zlolizować prosto xD
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez borsi Wto Cze 15, 2010 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum