Wysłany: Wto Cze 22, 2010 11:29 Rover 620 Di a SDi
Witam...
Tak przeglądam od czasu do czasu to forum i uwagę moją zwróciło że nigdzie nie ma wzmianki o Roverze 620 Di. Ostatnio kupiłem taki model sprowadzony z Holandi... I jestem Ciekaw czy ten model Di występuje? czy poprostu odpadła literka S... i ale jest to niemożliwe gdyż holenderskich papierach jest zaznaczone ze jest to Di a nie SDi...
i jaka jest różnica między tymi modelami ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 11:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Różnica jest jedynie w wyposażeniu. Posiadałem takową wersje i miała ona : 2x el szyby i 1x air bag. Brak el tylnych szyb, abs, el lusterek jak i immo. Chociaż każdy dobiera auto pod siebie i do swoich potrzeb Dla mnie ważne było wtedy aby ograniczyć ilość elektroniki w aucie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum